Streven naar topkwaliteit. Elke dag.

De juiste soorten selecteren, elke dag opnieuw kritisch controleren, marketing-concepten samenstellen en verkopen, zowel voor de handel als voor de consument, daaraan werken bij Meli dagelijks een 40-tal mensen voltijds.

Allemaal gedreven door het besef dat het steeds beter kan en dat alles begint en eindigt bij de verbruiker.

Meli. A world of honey.

In 1997 opende Meli in Veurne (België) één van de nieuwste honingafvulbedrijven in Europa.
Op een terrein van 26.000 m2 werd de meest recente honing-technologie geïnstalleerd. Meli wordt dan ook erkend door diverse kwaliteitsinstituten.

Ondermeer de eerste volautomatische afvullijn voor knijpflessen in Europa is er met succes opgestart. Honing in knijpflessen blijkt immers de meest ingrijpende vernieuwing in honingverkoop van de laatste decennia.

Meli en duurzaam ondernemen

Als internationaal bedrijf dat een natuurproduct verwerkt willen wij bewust omgaan met het milieu, de maatschappij en onze mensen.

Lees meer over duurzaam ondernemen

Geschiedenis van Meli

Ontdek de rijke geschiedenis van Meli. Een verhaal van 90 jaar passie voor bijen en honing.

Lees meer over de geschiedenis van Meli

AJ Florizoone: stichter en bezieler van Meli

AJ Florizoone stond aan de wieg van Meli honing. Gepassioneerd door bijen en honing en met een flinke dosis ondernemerschap zorgde AJ Florizoone decennia lang voor de uitbouw van het bedrijf.

Lees meer over AJ Florizoone

Het park

In 1952 ontstond Meli Park en het werd een begrip voor honing, voor een zondagse uitstap en voor de plaats, waar allerlei familiefeesten plaatsvonden. Samen met de Zoo van Antwerpen en de grotten van Han werd Meli Park synoniem voor een ontspannen en leerrijk dagje uit.

Lees meer over Meli Park

Sedex gecertificeerd

Wist u dat Meli SEDEX gecertificeerd is?

Het Sedex certificaat geeft aan dat Meli een sociaal en ethisch verantwoord personeelsbeleid voert. Sedex is een non-profitorganisatie die streeft naar openheid van bedrijfsgegevens. Het certificaat is wereldwijd erkend op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

Erkenningsnummer: S000000088178

Gedragscode

Sponsoring

Meli wordt dikwijls om sponsoring verzocht, want er zijn inderdaad vele initiatieven die allerlei hulp goed kunnen gebruiken.

Lees meer over sponsoring