Industrie & Retail

Meli biedt honing en honingproducten aan,
zowel als ingrediënt voor de industrie, als rechtstreeks aan de consument.

Industriële verwerking

Steeds vaker worden de intrinsieke natuurlijke kwaliteiten van honing ingezet om aan andere voedingsproducten een meerwaarde te geven. Het gebruik van een natuurlijk en hoogwaardig ingrediënt als honing biedt producenten en hun producten een intrinsieke meerwaarde. Meli biedt aan deze bedrijven een aantal honingvariëteiten aan, die permanent op stock zijn en dus flexibel kunnen geleverd worden.

Lees meer over industriële verwerking

Ingangscontrole

Elk lot honing dat bij Meli binnenkomt, wordt op verschillende parameters gescreend. Deze analyses kunnen zowel in het eigen labo als extern uitgevoerd worden. Pas na de vrijgave van het labo kunnen de desbetreffende loten verwerkt worden.

Lees meer over ingangscontrole

Consumentenverpakking

Meli biedt aan de verbruiker een uitgebreid assortiment honing en honingproducten (honingkoek, honingwafels, chocoladepasta met honing, honingbonbons, …) aan. Deze producten worden onder diverse merken in diverse verkoopskanalen aangeboden.

Lees meer over consumentenverpakking

Gekeurd en goedgekeurd

Meli probeert aan zijn klanten een zo groot mogelijke zekerheid te geven. Daarom wordt honing, een natuurproduct, onderhevig aan mogelijke schommelingen in kwaliteit, streng gecontroleerd bij ontvangst. Tevens kan de honing gedurende het volledige verwerkingsproces op ieder moment perfect getraceerd worden.

Lees meer over gekeurd en goedgekeurd

Contact

Voor prijsoffertes, of voor bijkomende informatie naast deze die u via deze website kunt downloaden, contacteer:

MELI sales
Danny Dewaele
Tel. 0032 58 310 310
dewaeledanny@meli.be