Meli honing producten

Meli is op al uw tafels thuis. Romige vaste Meli op uw ontbijttafel om uw brood te verwennen. Op de keukentafel, waar een knijpje vloeibare Meli de dagelijkse bereidingen veranderen in iets aparts. En op het nachttafeltje, om dreigende winterplagen te voorkomen of te verzorgen.

Vloeibare honing

Heldere goudkleurige honing met het rijke boeket van frisse lentebloesems. Verrijkt met pittige berghoning voor meer smaak. Verpakt in bokalen en in knijpflessen (Dosi).

Zijn verfijnde en elegante smaak komt tot zijn recht in je kopje (kruiden)thee, op verse toast, zachte kazen, in yoghurt en lichte voorgerechten.
Afgesloten bewaren in de kast, bij kamertemperatuur.

Vaste honing

De vertrouwde, mild zachte smeuïge honing met volle fruitige zomersmaak. Hoort op elke gezonde ontbijttafel. Verpakt in typische bokalen met brede opening, voor ongeremd plezier.
Courant gezinsgebruik op brood en in warme dranken.

Meli specialiteiten

Ontdek onze overheerlijke Meli specialiteiten. Laat u verrassen door een mix van subtiele en krachtige smaken en aroma’s. Het beste van de natuur en de unieke Meli kwaliteit, verenigt in een pot of knijpfles.

Voor elk wat wils. Kies de honing die past bij uw persoonlijkheid en smaakvoorkeur.

Choco

Meli Choco wordt beschouwd als een echte specialiteit. Hij wordt bereid met echte chocolade, verse melk en Meli honing. Onze Meli Choco is makkelijk te smeren maar kan ook opgelost worden in warme melk. Tevens kan men de choco gebruiken voor het versieren van taarten en andere desserts.

Honingsticks

Jouw zoetmiddel puur natuur. Even lekker als gezond.
Vloeibare Meli Honing in een handige portieverpakking van 8g.
Voor thuis of in je brooddoos. Voor je thee of je tussendoortje.
Maar ook je forse energieboost bij het sporten of studeren.

Honingwafels

Een échte authentieke Meli specialiteit. Deze krokante honingwafel gemaakt met de fijnste roomboter en een zachte vulling met Meli honing.
Zowel warm als koud erg lekker. Voor de warme smaak: leg de wafel bovenop een tas hete koffie of stop ze heel even in de microgolf.

Honingkoek

Een heerlijke honingkoek gemaakt met heerlijke Meli honing volgens een traditioneel recept. Dat merk je meteen als je in Meli honingkoek bijt: onvergelijkbaar zacht en sappig. Bij het ontbijt, als vieruurtje of voor een gezellig verwenmoment. Als stevige snack op school, op het werk of als opkikker bij het sporten. Maar ook in de keuken voelt onze honingkoek zich helemaal thuis – bij je ijsje net zo goed als in je stoofkarbonades.

Honingbonbons

Hoe minder vocht in een bonbon, hoe intenser de smaak. Meli honingbonbons werden op open vuur gekookt en bevatten slechts 2% vocht. Het vervangen van suiker door honing verbetert de smaak. Een specialiteit.

Aanbevolen
door Meli

Deze reeks producten kwam tot stand onder toezicht van de vereniging voor apothekers. Door hun bijzondere samenstelling worden ze vaak gebruikt binnen het gezin om allerlei winterkwalen te voorkomen en te verzorgen. Uw apotheker garandeert hun kwaliteit.

Bewaren: afgesloten bewaren in de kast, bij kamertemperatuur.

Chanflor

Een multiflorale bloemenhoning afkomstig uit Europa en Latijns-Amerika. Geniet van zijn zachte en smeuïge smaak.